Diskussioner

Mina erfarenheter...

2012-03-30 11:47 #0 av: AnnikaBrandt

Jag visste inte vad jag skulle döpa rubriken till!

Men det fick bli så som det blev...

Jag tänkte att vi skulle kunna ha en tråd där vi kan diskutera varandras erfarenheter. Vad är eran största framgång som har gett er erfarenhet?

Med den erfarneheten, vad vill ni föreslå till andra kollegor? os.v.

Tänk på att det sitter en levande själ bakom dataskärmen

Sajtvärd: musikproduktion

Mina länkar:

Hemsida: http://www.annikabrandt.com
Youtube-kanal: http://www.youtube.com/BrandtAnnika

Anmäl
2012-03-30 12:02 #1 av: AnnikaBrandt

Jag har kanske varit med om två saker under min tid hittils som låtskrivare. En framgång som har gett mig mycket erfarenhet. Sedan ett misstag jag gjorde, och som på ett annat sätt har gett mig en erfarenhet.

1,a händelsen var i början utav min tid som låtskrivare. Jag hade inte hållit på länge. kanske bara max 1-2 år, hade jag hållit på. Då fick jag ett e-post meddelande från ett team som skriv material som skulle bli inskickat till dansbandet Fernandoz nya skiva. Till det teamet skulle en annan låtskrivare medverka. Jag kan ju säga så har, att det var en känd låtskrivarem samtliga utav teamet var kändare namn. Jag som var nybörjare och osäker... tackade nej. Det är utan tvekan det största misstaget jag har gjort.

Under dessa 9-10 åren som jag har jobbat som låtskrivare så är detta misstag varit något som jag har burit med mig och haft i bakhuvudet.

Var aldrig rädd till att tacka ja till ett arbete!

2.a händelsen var den framgången jag och Christer Sandberg fick med en låt "En 57.a chevrolet", låten blev inspelad utav Jaxons. Låten blev utmanare på Sverigetoppen 2006, blev en första placering som bäst och låg totalt på listan i 22 veckor. Låten blev den största framgången och den känslan över att se ens låt bland toppen av en lista är underbart. Det ger "betalningen" över tiden som har lagts ner på arbetet.

Det är okej att känna sig stolt!

Tänk på att det sitter en levande själ bakom dataskärmen

Sajtvärd: musikproduktion

Mina länkar:

Hemsida: http://www.annikabrandt.com
Youtube-kanal: http://www.youtube.com/BrandtAnnika

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.