2012-03-07 15:25 #0 av: AnnikaBrandt

Snart så är det här. Den sista tonen tonar snart ut och ett resultat är ett faktum. Egentligen så kanske detta ämne inte är något ämne jag skulle vilja tjata om. Men tyvärr så är det ju så att det är ett aktuellt ämne och det är svårt att inte diskutera detta. Jag pratar naturligtvis om Melodifestivalen 2012.

Det är klart vilka låtar som ska fightas i en final på Lördag. Det första jag slås utav är att den här omgången har gått väldigt fort. Jag vet inte vart veckorna har tagit vägen. Men så klart, som jag har nämnt i tidigare artiklar, så har jag inte följt melodifestiveln speciellt mycket. Har följt med ett öga och ett öra. Däremot är det inte fören förra veckan ungefär som jag har börjat lyssna på låtarna.

Så hur kan man beskriva årets bidrag och artister? Man kan konstatera att det har varit ett reält tecknat alá Disney

Jag är glad över att ”Piff & Puff” (Lotta och Christer) inte gick vidare. Åkte dit i andra chansen. Sedan i sista delfinalen så var jag rädd att herr ”Kalle Stropp” (Axel Algmark) skulle gå vidare. Vi har också kunnat sett   ”Askungen” (Charlott Perell) missa den stora balen trots stora summor som ska ha lagts ut på rekvisitan.

Vi kan också ha konstaterat att Fredrik Kempe forfarande jobbar med alla, eller delar av ”De sju små dvärgarna” I år var de kombinerade som ”Youngblood”. Dessutom så kan vi konstatera att ”Pocahontas” (Maria Benhajji) inte nådde andra chansen. ”Snövit” (Sonja Aldén) lyckades fälla tv-tittarna och besökarna till sömns. Dessutom gjorde ”Rödluvan & Vargen” (Björn Ranelid & Sara Li) ett mirkael genom att gå direkt till final. Sedan får vi se ”Scar” (Thorsten Flick) slåss om kronan på balen i Globen.

Listan går göras lång, men man kan konstatera att vi har i år haft flera Disney-föreställningar i år…