Annons:
Etikettmusikproduktionifokus
Läst 4245 ggr
AnnikaBrandt
2012-02-16 14:35

En sajt föds fram

Man ser en sajt växa fram och man blir gladare för varje ny liten prick man kan placera ut här på sajten...

Jag har inte jobbat länge ännu. Jag började igår. Men jag kan lätt säga att jag har störra förväntingar nu på det kommande arbetet med musikproduktion.ifokus än vad jag hade då planerna bara var skisser.

Det är sådana där små grejer som jag hoppas att jag framöver ska kunna få lite mer kontroll över. Det är nog saker som kommer att falla på plats framöver.

Jag har dessutom det fantastiska glödjen att alla redan nu ha tillgång till en fantastisk Medarbetare. Maritha Johansson, en lika fantastisk textförfattare som hon kommer att bli som Medarbetare. jag är ärligt talat mest glad över att slippa lägga ner tid på att skriva artiklar om textföfatteri. Då kan jag koncentrera mig på annat.

Jag inser att det här artikeln inte blev den absolut bästa eller långt ifrån den mest innehålls rikaste, men ni som kommer att läsa det här efter publicering så är det mer en rapportering och test artikel.

Tänk på att det sitter en levande själ bakom dataskärmen

Sajtvärd: musikproduktion

Mina länkar:

Hemsida: http://www.annikabrandt.com
Youtube-kanal: http://www.youtube.com/BrandtAnnika

Annons:
maritha52
2012-02-16 14:54
#1

jag har den stora glädjen att från begynnelsen vara med på musikproudktion.ifokus.

Arbetar som textförfattare sen snart 30 år tillbaka och har väl skrivit till de flesta dansband i sverige .Tycker det ska bli roligt att hänga med från starten här..Jag är ingen "expert"på något inom dansbnadmusik,men jag har en liten erfarenhet med mej som jag hoppas jag ska kunna få användning av här tillsammans med er som vill--

Jag är öppen att diskutera och i den mån jag kan vägleda er in i ert kanske kommande stora intresse…Att Skriva!

AnnikaBrandt
2012-02-16 14:57
#2

Jag är helt säker på att du kommer kunna bidra med en hel del till sajten. det är jag 100%… så fort du har lärt dig alla knappar hehe…  Flört

Tänk på att det sitter en levande själ bakom dataskärmen

Sajtvärd: musikproduktion

Mina länkar:

Hemsida: http://www.annikabrandt.com
Youtube-kanal: http://www.youtube.com/BrandtAnnika

Upp till toppen
Annons: